Bertil van Beek Fotografie

Corporate Event Wedding Street & Workshops

menu

Stuur e-mail mail_outline WORKSHOPS FOTOGRAFIE 

WORKSHOPS FOTOGRAFIE

Update maart 2020: Helaas zullen de workshops nog even moeten wachten totdat we samen het coronavirus hebben overwonnen, maar lees nu vooral door en schrijf je vast in om als eerste informatie te ontvangen zodra we kunnen gaan starten!

-----


De kogel is door de kerk! 


Na jarenlang die veelgestelde vraag afgewezen te hebben, heeft Bertil nu (begin 2020) dan toch eindelijk besloten om workshops in zijn geliefde vakgebied te gaan verzorgen. 


Dus ben jij er klaar voor om eindelijk van die ‘automatische stand’ af te stappen en te leren hoe je alles uit je camera kunt halen? Wil je leren hoe je mooie foto's  kunt schieten met je smartphone? Je flitstechniek verbeteren, of alles leren over portret- of straatfotografie? Lees dan snel verder, want de workshops van Bertil bieden voor ieder wat wils. 


De altijd enthousiaste vakfotograaf die al sinds de vorige eeuw zijn brood uitsluitend verdient met de uitoefening van zijn prachtige creatieve vak, heeft zijn fotografische sporen onderhand dik verdiend. Hiervan is zijn brede portfolio het overtuigende bewijs. Evenals de door hem behaalde nationale en internationale fotografie-awards natuurlijk. En juist dankzij die ruime ervaring is hij bij uitstek de geschikte persoon om de fijne kneepjes van het vak over te dragen en zal hij (bijna) alle gestelde vragen direct kunnen beantwoorden. Dit in combinatie met zijn jarenlange ervaring in het lesgeven aan volwassenen én het feit dat de groepen nooit meer dan 10 deelnemers gaan bevatten, belooft niets dan goeds voor de toekomstige deelnemers van de workshops, die vanaf het voorjaar van 2020 van start zullen gaan.


Bertil vertelt: 'In november 2019 werd ik benaderd door Citymarketing Den Helder om tijdens het lichtfestival Helder Licht in december workshops / photowalks te organiseren. In eerste instantie ging het om één avond. Dat wilde ik graag doen. Maar dan wel meteen goed. Toen ik mijn programma had opgesteld en de inhoud voor het grote publiek zichtbaar werd, stroomden niet één, maar drie avonden nokvol met leergierige fotografie-liefhebbers. Ik heb daarbij zoveel plezier beleefd aan het overdragen van kennis en het met een leuke groep mensen bezig zijn met fotografie, dat ik er na de eerste avond voor mezelf al uit was: Ja, ik ga tóch workshops geven want ik vind dit echt té leuk om (niet) te doen! En de photowalks? Die waren een doorslaand succes. Zowel voor de deelnemers, als voor Citymarketing en dus zéker ook voor mij!' 


Loods 39

De workshops gaan gegeven worden op de Oude Rijkswerf Willemsoord in Den Helder. In Loods 39 om precies te zijn. In dit toffe gebouw huist het bedrijf Zeestad Staal maar komen ook de ondernemers van NetWerk 39 samen. En laat Bertil daar nu ook bij aangesloten zijn. Een 'inkoppertje' noemen we dat want, buiten een mooie ruimte met beamer voor de theorie, barst het in het gebouw van de toffe plekken om bijvoorbeeld stoere portretten te maken met mooi flitslicht, om maar wat te noemen.


Zowel voor de mensen die op het punt staan om de wereld van de fotografie te (her-)ontdekken, als voor de meer ervaren fotograaf, wordt er op dit moment achter de schermen hard gewerkt aan de samenstelling van de volgende programma's:


Workshop 'Fototechniek - Deel 1 - De Basis '

Doelgroep: Behoor jij tot die grote groep mensen die vol enthousiasme een mooie camera kocht, maar niet echt verder kwam dan pagina 7 van de handleiding? Dus alles dan maar op de automaat houden en 'hopen dat het wat wordt', want snappen doe je al die termen in de handleiding toch niet? Om vervolgens tot de teleurstellende conclusie te komen dat je, ondanks die mooie nieuwe camera, toch niet in staat blijkt om die mooie beelden zelf te produceren. Dan gloort er nu hoop aan jouw fotografische horizon en is de workshop 'Fototechniek - Deel 1 - De Basis' jou op het lijf geschreven!


Maar ook:

Workshop 'Fototechniek - Deel 2' (info volgt) 

Workshop 'Flitstechniek' (info volgt)

Workshop 'Portret op locatie' (info volgt)

Workshop 'Straatfotografie' (info volgt)

Workshop 'Smartphone Fotografie' (info volgt)


Join our community!

Neem jij deel aan één van de workshops? Dan heb je tevens de mogelijkheid aan te sluiten in onze besloten Facebook groep. Deze regionale fotografie community heeft als doel het motiveren, inspireren en informeren van elkaar rondom onze gezamenlijke passie. Een plek om elkaar vooruit te helpen, vragen te stellen en werk met elkaar te delen. Zien we je daar?


Interesse?


Heb jij interesse in een van de hierboven genoemde workshops? Het zit er allemaal aan te komen, dus klik of tap nú op 'stuur e-mail' boven aan deze pagina, vul je gegevens in en geef aan naar welke workshop(s) jouw interesse uit gaat. Je krijgt dan als eerste bericht als de workshops live gaan en hebt daarmee als eerste de mogelijkheid je in te schrijven!

Stuur e-mail* Invoer verplicht