Bertil van Beek Fotografie

Corporate Event Wedding Street & Workshops

menu

Over Bertil 

Over Bertil

Bertil van Beek (1965) is als zelfstandig freelance fotograaf werkzaam binnen de zakelijke markt: reclame- , foto-, tekst-, ontwerp- en communicatiebureau's. Maar ook rechtstreeks aan grote en kleinere bedrijven in alle mogelijke bedrijfstakken, van horeca tot dienstverlening, van landbouw tot ontwikkelingsmaatschappij en meer... (zie onder 'Opdrachtgevers & Publicaties')

Voor particulieren beperkt hij zich tot Bruidsfotografie. (Overigens met érg veel plezier en altijd vól enthousiasme!)

Hij doorkruiste in de periode 1999 t/m 2014 de provincie Noord Holland om in opdracht van een uitgeverij journalistieke beelden te leveren ten behoeve van diverse kranten. Ook verzorgde hij de zakelijke portretten voor bijvoorbeeld de Glossy Magazines 'Noord-Hollandse Zakenvrouwen' en 'Noord-Hollandse Zakenmannen'.

Hij fotografeerde 'de armsten' (AIDS-weesjes in Zuid-Afrika, zigeuners in Roemenië) maar ook 'de rijken' en 'alles wat daar tussen in zit'. En dat is nu precies wat hij zo boeiend vindt aan zijn werk als fotograaf...

Van bedrijfsfotografie tot trouwreportage, van locatie-shoot tot buitenlandse reportage voor een internationale hulporganisatie, van portret tot journalistiek... Altijd luidt zijn credo: 'Professionele apparatuur en goede techniek zijn vanzelfsprekend. Enthousiasme, oog voor detail en creativiteit een absolute must!'

In 2015 werd een aangrijpende serie uit Bertil's werk 'Roxanne' (zie onder Projecten) door een internationale vakjury bekroond: EISA Maestro Photo Award 2015/2016.
Nationaal Winnaar én Internationaal BRONS met een awarduitreiking in Berlijn. 

Ook bij de Masters of Dutch Wedding Photography was Bertil award-winning!

Bertil (en zijn werk) volgen? Klik op het Facebook-icoontje en vind de pagina 'leuk'.
Bertil linken? Klik op LinkedIn-icoontje en doe een connectieverzoek.

Lid DuPho (Dutch Professional Photographers) - www.dupho.nl

KvK Noordwest: 37142558
BTW: NL002002896B04

 

Stuur e-mail* Invoer verplicht