Bertil van Beek Fotografie

Corporate Press Event Street & Travel

menu

Tarieven 

Tarieven

Zakelijke Markt / B2B:


Uurtarief fotografie: € 165,-*

Uurtarief voor bespreking, onderzoek, voorbereiding, 'speciale nabewerking op verzoek' en '1-op-1 workshops': € 95,-

Uurtarief reis- en wachttijden : € 29,-
Kilometervergoeding: € 0,36


*Dit uurtarief is inclusief de selectie en 'standaard nabewerking' van de geselecteerde beelden. Deze selectie wordt altijd ruim gedaan. Dat wil zeggen dat alle beelden die voor de opdrachtgever eventueel bruikbaar zouden kunnen zijn in de selectie worden opgenomen.
De opdrachtgever ontvangt de beelden vervolgens in hoge resolutie en zonder watermerk. Deze zijn direct bruikbaar voor elke gewenste uiting. Dus geen onnodige vertraging in aanlevering of onverwachte facturen achteraf! 
Levering van de digitale bestanden aan de zakelijke relatie geschiedt standaard binnen 48 uur na de fotografie, maar kan op verzoek ook sneller plaatsvinden. 

Genoemde tarieven voor de zakelijke markt zijn exclusief 21% btw


----

Wedding


Pakket A: (5 uur fotografie) € 1.450,-

Pakket B: (7 uur fotografie) € 1.650,-

Pakket C: (10 uur fotografie) € 1.950,-


Voor elk pakket geldt: 

Inclusief een persoonlijk kennismakingsgesprek bij jullie thuis en alle benodigde correspondentie, digitale nabewerking van de beelden, levering hoge resolutie bestanden via mijn WeTransfer-kanaal, levering van jullie eigen toffe foto-app (zowel IOS als Android)  waarmee jullie je trouwfoto's met familie en vrienden kunnen delen én ze natuurlijk zelf altijd en overal bij de hand hebben, inclusief reiskosten binnen Nederland en inclusief BTW.


Combinatie Fotografie & Film (door Bertil's goede vriend en super creatief collega Ofer Vazana) is mogelijk! 


Stuur e-mail* Invoer verplicht