Bertil van Beek Fotografie

Corporate Event Wedding Street & Workshops

menu

Tarieven 

Tarieven ZAKELIJK (genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw)

Uurtarief fotografie: € 145,-*

Uurtarief bespreking, onderzoek, voorbereiding en 'speciale nabewerking op verzoek': € 75,-

Uurtarief reis- en wachttijden : € 29,-
Kilometervergoeding: € 0,36


*Dit uurtarief is inclusief de selectie en 'standaard nabewerking' van de geselecteerde beelden. Deze selectie wordt altijd ruim gedaan. Dat wil zeggen dat alle beelden die voor de opdrachtgever eventueel bruikbaar zouden kunnen zijn in de selectie worden opgenomen.
De opdrachtgever ontvangt de beelden vervolgens in hoge resolutie en zonder watermerk. Deze zijn direct bruikbaar voor elke gewenste uiting. Dus geen onnodige vertraging in aanlevering of onverwachte facturen achteraf! 
Levering van de digitale bestanden aan de zakelijke relatie geschiedt standaard binnen 48 uur na de fotografie, maar kan op verzoek ook sneller plaatsvinden. 

---------------
PARTICULIER (genoemde tarieven zijn inclusief 21% btw) 

Bruidsfotografie: 
Maat - Uren - Tarief 
XS - 4 - € 1.095,-
S - 6 - € 1.195,-
M - 8 - € 1.295,-
L - 10 - € 1.395,-
XL - 12 - € 1.495,-
XXL - 'Onbeperkt' - € 1.695,-

Combinatie Fotografie & Film (door Ofer Vazana) is in principe alleen mogelijk bij het XXL-pakket voor de totaalprijs van € 3.190,-. (toch € 200,- korting!) Maar ruimte voor overleg blijft er natuurlijk altijd.

Aanlevering digitale bestanden
Na de fotografie op de trouwdag wordt er een ruime selectie gemaakt uit de geschoten beelden welke vervolgens een voor een digitaal geoptimaliseerd worden qua belichting, uitsnede etc. Binnen 8 weken na de trouwdag ontvangt het bruidspaar de fotobestanden in hoge resolutie en zonder watermerk.

Online voor jullie gasten!
Na akkoord van het bruidspaar worden de beelden online geplaatst voor de familie, vrienden en andere gasten van het bruidspaar. Na invoer van een (door het bruidspaar aangegeven) wachtwoord kunnen zij de foto’s bekijken en eventueel bestellingen plaatsen voor afdrukken (vanaf € 2,95) en/of digitale bestanden. Gewoon in het winkelwagentje plaatsen, via iDeal betalen en een aantal dagen later vallen de afdrukken op de mat. 

Jullie eigen foto-app!
Daarnaast krijgen jullie (gratis) een eigen foto-app (voor IOS en Android) voor op jullie smartphone en tablet. Hoe cool is dat? Zo hebben jullie je volledige trouwreportage echt altijd bij je!

Trouwalbums
Vanaf reportage 'M' (dus 8 uur of meer) is het mogelijk een album te laten maken. Het Premium Album is een professioneel 'layflat' gebonden, digitaal album in luxe bewaarbox met dikke paginabladen. Het formaat is 30x40 cm, dus met spreads van 30x80 cm en deze kost € 695,00. Deze kosten worden overigens pas gefactureerd wanneer de opmaak gereed is (altijd maanden na de bruiloft). Als cover ontwerp ik een mooie fotocompilatie met jullie namen en trouwdatum. Het Premium Album heeft een luxe lederen omslag, in een kleur naar keuze. 

Daarnaast is er ook een minder dik album beschikbaar in het formaat 30x30cm (spreads van 30x60 cm). Deze kost € 395,00 en wordt ook in een box geleverd. Het heeft net als het Premium Album een door mij ontworpen cover met jullie foto, namen en trouwdatum, maar geen lederen omslag. Zowel het Premium Album als het 30x30 album bevatten maximaal 60 pagina's (of 30 spreads) en zijn gevuld met echte fotoafdrukken op topkwaliteit Fuji-papier. Beide albums worden geproduceerd in één van Nederlands beste vaklabs. 

Natuurlijk kan jullie album in een kleinere versie (15x20 cm of 15x15 cm, afhankelijk van de verhouding van jullie 'grote' album) voor de wederzijdse ouders geleverd worden voor € 149,- per album.

Er zijn overigens ook bruidsparen die pas een jaar (of langer) later alsnog besluiten om een album te bestellen. Ook dat is geen enkel probleem. Enige voorwaarde hierbij: ik moet wél zelf jullie trouwfoto's hebben gemaakt;-)  


Kennismaking
Is jullie interesse na het lezen van deze informatie serieus gewekt? Maak dan snel een afspraak! Ten eerste om persoonlijk kennis te maken en ten tweede om jullie wensen aangaande de fotografie van jullie huwelijk door te nemen. Daarnaast kunnen jullie dan ook het Premium Album bekijken. Uiteraard is dit alles gratis en geheel vrijblijvend.

Stuur e-mail* Invoer verplicht